Lee Kwan Koo

" webcrawler"

Vanaf september 2017 mag ik mijzelf de ‘nieuwe spin in het web’ van Cordes noemen.
Naast de ondersteuning van de partners zorg ik ervoor dat het kantoor op rolletjes loopt, hebben wij e-mail contact en kunt u mij aan de telefoon treffen.

Projecten die ik op korte termijn op mij neem is het overgaan op een nieuw automatiseringssysteem en het kantoor verdergaand digitaliseren.

Bij CORDES vinden wij het belangrijk dat we continu leren en innoveren, de klant centraal staat en altijd professioneel wordt benaderd. De interne organisatie is zodanig opgezet dat wij in staat zijn snel en doelgericht projecten aan te gaan en uit te voeren. De afwisseling van werkzaamheden, de vele verschillende opdrachtgevers, projecten en de ambitie van CORDES spreken mij aan.

Ik verwacht dat ik met mijn Arbeids- en Organisatie Psychologie achtergrond een kritische klankbord voor de partners zal zijn. 

Ik kijk ernaar uit om met u als klant, partner of toeleverancier samen te werken.

Andere cordesians

Na mijn studie Arbeids-en Organisatie Psychologie heb ik als beleids- en marktonderzoeker gewerkt. Aangezien vooral de coördinerende kant van het werk mij aansprak maakte ik de overstap naar de evenementenbranche. Zo was ik mede verantwoordelijk voor De Woonbeurs in samenwerking met interieur tijdschriften en was ik projectmanager van de Libelle Zomerweek.

Met de komst van mijn kinderen heb ik werk op een lager pitje gezet en tijd gevonden een uitgeef opleiding te volgen en boeken te schrijven. Daarna heb ik op freelance basis gewerkt.

Het plannen, regelen en organiseren loopt als een duidelijke rode draad door mijn loopbaan. Niet voor niets, want ik doe dat graag en zal het met plezier bij Cordes doen.

Daarnaast ben ik van mening dat regelmatig bewegen bijdraagt aan zowel de fysieke- als mentale gezondheid en ben ik net als één van de partners van CORDES opgeleid tot running therapeut. (www.runtoreset.nl)

Ik ben getrouwd, heb twee bijzonder leuke dochters, woon sinds jaar en dag in Amsterdam en geniet van alles wat deze stad te bieden heeft.

Naast mijn drukke gezinsleven, er is namelijk altijd wat, sport ik graag. Voor mij is een dag niet bewogen een dag niet geleefd. Ik wissel tennis met hardlopen af, maar eerlijk is eerlijk met een boek op de bank vind ik ook heerlijk.

Ondanks dat ik honkvast ben in Amsterdam houd ik ervan om te reizen. Er is nog zoveel van de wereld te zien! Nu de kinderen bijna zelfstandig zijn en schoolvakanties zo goed als verleden tijd zijn zal er letterlijk een nieuwe wereld voor mij open gaan!

 

Publicaties

 

‘Moeders, het complete handboek voor moeder met kinderen in de leeftijd -0-12 jaar’ en

Uitgeverij Mo’Media:

 ‘Jongen/Meisje zoek de verschillen.  Uitgeverij Gottmer/Becht