CV

Sinds 2007 zelfstandig adviseur. Van 2000 tot 2007 partner bij UDVB headhunters in de non profit. Van 1990 tot 2000 senior adviseur bij Human Capital Group/Van der Kruijs headhunters. Ik ben afgestudeerd als arbeid en organisatiepsycholoog in Amsterdam en als couselor aan de Universiteit van Utrecht.

Recente projecten

  • Coaching en e-coaching van management en professionals bij diverse landelijke Kinderopvang organisaties.
  • Individuele coaching van diverse leidinggevenden en professionals (met als vaste klant enkele Ziekenhuizen).
  • E-coaching van high potentials bij internationaal bedrijf.
  • Begeleiden van werving en selectie van management voor complexe organisaties.
  • Trainen van werving en selectie commissies.

Elisabeth Dielesen

"Het realiseren van de juiste match is een passie"

Het benutten van kansen voor persoonlijke groei en ontwikkeling vraagt lef. Want doorgaan zoals je gewend bent is veel gemakkelijker. Totdat het niet meer werkt. Mensen die het ongemak van persoonlijke groei opzoeken zijn interessanter en presteren beter. Mijn werk bestaat eruit mensen te begeleiden in het vinden van nieuwe wegen. En de geboden kansen te pakken en te benutten. Het vinden van de juiste persoon voor een vacature vraagt passie. Want matching is meer dan een passend curriculum. Investeren in de organisatie en mensen echt leren kennen maakt werving en selectie tot een vak. Mijn werk is het selecteren van de juiste persoon voor de vacature. Passend in het team en van betekenis voor de ontwikkeling van de organisatie.

Privé

Het leven delen met vrienden in ons gezamenlijke huis in Frankrijk. Wandelen met de honden in het bos. Tennissen en mountainbiken.